Etusivu > Uutiset > Sisältö

Yhdistyneen kuningaskunnan rypäleiden määrä kasvaa viisi vuotta 64 prosenttia

- Nov 01, 2017 -

Yhdistyneen kuningaskunnan panimoiden määrä on rikkonut 2 000 estettä ensimmäistä kertaa 1930-luvulta lähtien ja se kasvoi 64 prosenttia viimeisten viiden vuoden aikana UHY Hacker Youngin kirjanpidon uusimpien lukujen mukaan.

Yhdistyneen kuningaskunnan panimoiden määrä on vuosina 2015 ja 2016 noussut 18 prosenttia 1,692: sta 1,994: een. Vuodesta 2012 lähtien luku on kasvanut 64%: lla 1,218: sta.


beer-table.png


Mistä syystä panimo kasvaa nopeasti?

Raportin mukaan kasvua sekä Yhdistyneen kuningaskunnan käsityövoimanpuomiin että verotukselle myönnettiin mikroyrityksiä, jotka valmistavat vähemmän kuin 5 000 hehtolitraa ja maksavat sen jälkeen 50 prosenttia vähemmän tulleja.

Lisäksi kirjanpitotoimisto toteaa, että "useita yrityskohtaisia ​​sulautumisia ja yrityskauppoja käsittelevä sektori edelleen houkuttelee sijoittajia toimialaan mikroyritysten rahoittamiseksi".

Yritys toteaa, että jos suuret olutyritykset hankkivat useampia käsityöläisyrityksiä, "on tehtävä päätöksiä siitä, onko pienyritysten tuotantolaitos suljettu".

"Teollisuuden olutpuomi on muuttanut panimoalan noin 70 vuoden konsolidoinnin. Kasvua on vielä paljon. Suuret yritykset alkavat kuitenkin taistella hankkimalla käsityöläisyrityksiä ja käynnistämällä omia käsityöläis-tuotemerkkejä

"Merenkulkijoiden panimoilla ei ole varaa lepäämään laakereitaan, vaan heidän on tehtävä kovasti töitä saadakseen tuotteensa tuohon rajoitettuun hyllytilaan ja baariin".

Koska tämä artikkeli, meillä on käsityö olut on sonni markkinoilla, mutta jos haluat suorittaa hyvä käsityö olutta yritys sinun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, kuten tiedämme, vain hyvät laitteet voivat tehdä herkkä käsityö olutta, valitse Jinan Ruijia panimo teknologiayritys, tarjoamme korkealaatuisia oluenpanimolaitteita sinulle, liittyä meihin, älä epäröi.

sivuillamme http://shandongruijia.en.alibaba.com


图片1.png

Aiheeseen liittyvät uutiset

Liittyvät tuotteet

  • 10bbL Copper Brewery Equipment
  • Brew Pub -ravintola
  • Brewery Lab laitteita
  • DIY Homebrew-sarjat
  • Viini Fermenteri
  • Luonnosta oluen kone